Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Promoda Tekstil’e başarısını kutlamak için ziyarette bulundu.

Geçen ay Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ülkenin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında ilk 10’a girmeye başaran Promoda Tekstil sahiplerinden Türker Kavaklıoğlu ve Ömer Özen’e nezaket ziyaretinde bulunan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ve Birim amirleri kendilerini ve çalışanlarını tebrik etti.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde 8 yıl önce kurulan Promoda Tekstil, Denizli'den dünyanın çeşitli ülkelerine kırlent, tül perde, halı, dış giyim ve ev tekstil malzemeleri üreterek ihraç ediyor.

TOBB'un en hızlı büyüyen şirketleri belirleyen Türkiye 100 Yarışmasında, Denizli'den listeye giren tek firma Promoda Tekstil oldu. Promoda Tekstil, 2012-2015 yılları arasında yüzde 978 büyüyerek, değerlendirmede ilk 10'a girme başarısı da gösterdi. Türker Kavaklıoğlu ve Ömer Özen'in sahibi olduğu şirket, 2009'dan bu yana Denizli'den dünyanın çeşitli ülkelerine günde 10 bin adet üretim kapasitesi ile lisanslı kırlent, tül perde, halı, dış giyim, ev tekstili ürünlerini sertifikalı olarak üreterek, ihraç ediyor. Dijital baskılı ürünler konusunda kapasite yönünden Avrupa'nın sayılı firmaları arasında yer alan Promoda Tekstil, Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikasında 50 kişi istihdam ediyor.

Promoda Tekstil sahiplerinden Türker Kavaklıoğlu ve Ömer Özen Bölge Müdürlüğünün ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

 

 

Editör: TE Bilişim