Denizli Haber Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, sanayicilerin ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla 2018 – 2019 eğitim öğretim yılına özel okul statüsü ile başlayan DOSTEK Koleji’ne ilgi her geçen gün artıyor.

DOSTEK’İN ÖĞRENCİLERİ AYRICALIKLI

Denizli Organize Sanayi Müdürlüğü destekli kolej, öğrencilerine eğitimden kültüre her alanda destek olmak amacıyla sürdürdüğü faaliyetler kapsamında okul kıyafetleri, servis ihtiyaçları, öğle yemekleri ve kitap ihtiyaçlarının yanı sıra; teknik geziler ve proje yarışmalarına ücretsiz katılmalarını sağlıyor.

TÜM AYRINTILAR BU SAYFADA

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, öğrencilere sunduğu tüm bu imkânları genişletmek amacıyla çıktığı bu yolda www.dosav.org sayfasını oluşturdu. Vakıf, bu yolla sanayicilerin öğrencilere sunulan imkanları artırmayı hedefliyor.

ÇELENK HİZMETİ İLE EĞİTİME DESTEK

Öte yandan DOSAV’dan yapılan açıklamada, çelenk hizmetinin de başladığı belirtilerek, düğün ve cenaze gibi günlerde de eğitime destek olunabileceği bildirildi. Açıklamada, “Bu mühim amaca hizmet için katılacağınız düğün / cenaze / açılış vb. merasimlerde DOSAV Vakfı tarafından hazırlanan çelenkler ile mesleki eğitime verdiğiniz öneme binaen DOSAV Vakfını desteklemek isterseniz https://www.dosav.org adresine tıklamanız yeterli olacaktır.” denildi.

Editör: TE Bilişim