Denizli Haber - Bu çalışmalar kapsamında DOSTEK Koleji öğrencilerine yönelik düzenlenen Yüzyıla Damga Vuran "Lider Öğrenci" semineri İletişim Uzmanı Yazar Dr. Şaban Kızıldağ'ın sunumuyla Denizli OSB Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

DOSTEK Kolejinde düzenlediği seminerlerde de öğrencilere aktardığı bilgiler, açtığı ufuk ve enerjisiyle gençleri etkilemeyi başaran Dr. Şaban Kızıldağ, seminer sırasında gençlerle sık sık diyalog kurarak katılımcı bir sunum gerçekleştirirken, birçok öğrenciye imzalı kitaplarını hediye ederek gençlerle bir arada olmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

Seminerin sonunda Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet TAŞ, Dr. Şaban KIZILDAĞ’a teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. DOSTEK Koleji Okul Müdürü Saadettin DUMLU ise; Kızıldağ’ın gerçekleştirdiği seminerden duyduğu mutluluğu dile getirerek ‘‘Biz inanıyoruz ki; DOSTEK Koleji gençleri bu ve buna benzer etkinliklerde edindiği bilgilerle ufkunu genişletecek ve hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir.’’ dedi.

İletişim alanında lisans, sosyoloji alanında yüksek lisans ve işletme alanında doktorasını tamamlayan Dr. Şaban KIZILDAĞ, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde dersler vermiştir. Eğitim, İletişim ve Danışmanlık Merkezi Kareli Defter’in kurucusu olan Kızıldağ’ın yayımlanmış 13 kitabı, ulusal ve uluslararası alanda birçok makale ve bildirisi bulunmaktadır. Bugüne kadar gerçekleştirdiği seminerlerinde üç milyonu aşkın insana “Mazeret Yok!” sloganıyla hayal ve hayat menajerliği sunmuştur.

Editör: TE Bilişim