Üzerindeki hacizli borçlarla satılması mümkün olmayan bir koleji sattıklarını belirten Denizlispor Kongresinde Divan Başkanlığı yapan kulübün akil adamı Abdulkadir Uslu, yaptıkları satışın da hatır gönülle zoraki yapıldığını söyledi. Uslu koleji 17 Milyon TL’ye sattıklarını dile getirdi.

Kulübün akil adamı Abdulkadir Uslu, kamuoyunda uzun süre tartışılan kolejin satışı ile ilgili konuştu. Kolejin satılacak durumu olmadığı halde sattıklarını ve takdir edilmeleri gerektiğini ifade eden Uslu, “Kolejin üzerinde vergi dairesi ve SGK’nın hacizleri vardı. Koleji sattık ve sattığımızda doğrudur. Bunu da gizli saklı yapmadık zaten. Miktarı belli, isteyen gider bakar” dedi.

Kolejin içinde bulunduğu durumdan dolayı satılmasının imkansız olduğunu da ifade eden Akil Uslu, “Üzerindeki hacizlerle birlikte sattık biz o koleji. Sattığımız adam sonra bize gelip isyan etti. Çünkü tabir-i caizse biz kendisine kazık attık. Bunu daha önce de söylemişti. Hatırla gönülle elden çıkardık koleji. Sattığımız vatandaş 1 milyon TL zararla koleji elinden çıkarmaya hazır. Bize sattığımız için bağıran çağıran varsa üzerindeki hacizlerle gitsin alsın o zaman o koleji” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim