Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Bermant Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. ve Axa Sigorta işbirliği ile düzenlenen “Grup Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” konulu seminer gerçekleşti.

Axa Sigorta Sağlık Departmanı Yöneticisi Güven Güngör tarafından yapılan sunumda Güngör, “Grup Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, 5-250 çalışanı olan KOBİ’lere özel ve uygun fiyatlarla çalışanlarına yaygın anlaşmalı özel hastane ağında tedavi imkânı sunan bir üründür. Yaygın özel hastane ağı, vergi avantajı ve ayda 20 TL’den başlayan fiyatlar ile sadece Yatarak Tedavi ve Yatarak+Ayakta Tedavi teminatı seçenekleri mevcuttur. Poliçe sadece personele yapılabileceği gibi, personelin eş ve çocukları da poliçe kapsamı dâhiline alınabilir.” dedi.

Tüm branşlarda anlaşma yapılmış olan 590 adet TSS anlaşmalı kurumu ile en geniş network ağına sahip sigorta şirketi olduklarını özellikle belirten Güngör, kurumların çalışanlarına sağladığı hizmetlerle prestijini arttırması, işverene vergi avantajı sağlaması, çalışanlara bireysel poliçelere göre daha uygun primlerle sigortalanma hakkı sağlaması, önemli bir yan hak olan sağlık sigortasını da personele sunarak şirket bağlılığını arttırması, pazar günleri de geçerli olmak üzere, özel hastanelerde randevulu ve hızlı sağlık hizmeti ile personelin zaman kaybı yaşamadan tedavi olabilmesi nedenleri ile hem işverene hem personele avantaj sağlamaktadır.” dedi.

 

Editör: TE Bilişim