Çağdaş eğitim ortamları hazırlayarak gençlerimize; çağın ihtiyaçlarına uygun nitelikte mesleki bilgi ve becerilerin yanı sıra 21.yüzyıl becerileri ve yüksek ahlaki değerleri kazandırmak amacıyla Denizli OSB tarafından 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında açılan Özel Denizli OSB Teknik Koleji; yeni eğitim öğretim yılı için ön kayıtlarına başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli OSB Teknik Koleji Okulu Müdürü Sadettin DUMLU “Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Tekstil Teknolojisi, Moda Tasarım ve Makine alanlarında eğitim verilen okulumuzda; önümüzdeki eğitim öğretim yılı için ön kayıt ve not/puan üstünlüğüne göre 190 öğrenci alınacaktır. Ön kayıtlar 31 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir. Ön kayıt sonrası LGS, ortaokul not ortalaması ve öğrencinin meslek alanlarına ilgisi, yeteneği ve yeterliliği göz önünde bulundurularak kesin kayıt hakkı kazananlar 9 Ağustos 2019 tarihinde ilan edilecektir.” dedi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi; okulun derslik, atölye, laboratuar, yemekhane, kütüphane, kantin, konferans salonu ve spor alanlarını; çağdaş araç gereç, makine ve teçhizatla donatarak; kaliteli, güvenli ve hijyenik eğitim öğretim ortamını gençlerimizin hizmetine sunmaktadır.

Bunlarla yetinmeyen Denizli OSB yönetimi tüm öğrencilerin öğle yemeği, servis, okul kıyafeti ve sosyal etkinliklerini ücretsiz olarak karşılayarak Denizlili öğrencilerimize tam ücretsiz özel teknik kolej imkanı sunmaktadır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş, “Oluşturulan nitelikli öğretmen kadromuz ile Özel Denizli OSB Teknik Koleji; gençlerimizin hayata en iyi şekilde hazırlanmaları için her türlü gayret ve özveriyi göstererek çalışmaktadır. Gençlerimizin hedefleri, yetenekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yüksek becerilere sahip teknisyen, eli anahtar tutan mühendisler olarak üniversiteye hazırlanmaları için etkin eğitim öğretim programları uygulanmaktadır. Bir yıllık uygulamalar, okulun kısa zamanda hedeflerine ulaşabileceğini göstermiş ve önümüzdeki yıllar için güven kazanmıştır.” dedi.

Editör: TE Bilişim