Denizli Haber - Pamukkale Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Ulaş Koyuncuoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıya Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü, EGEKAF’23 Ege Bölgesi Kariyer Fuarı Düzenleme Kurulu Üyesi Ahmet Taş ve firma temsilcileri katıldı.

DSC_4923

Toplantı’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren Denizli Organize Sanayi Bölge (DOSB) Müdürü Ahmet Taş; 15 paydaş üniversitenin ve 100.000 katılımcının beklendiği fuarın Denizli ve Bölge için büyük önem taşımakta olduğuna vurgu yaparak “Yetenek ihtiyacını karşılamaya yönelik organizasyonun başarıyla yapılacağına inanıyoruz.  EGEKAF’23’ün tüm paydaş üniversiteleri, Denizli’deki yerel yönetimleri ve is dünyası ile is birliği içinde Denizli’miz için muhteşem bir etkinliğe imza atacağımızdan eminim.” dedi.

DSC_4929

Öğrenciler ve mezunlar, fuara katıldıklarında firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj görüşmeleri yapabileceklerini ve kariyer imkanları konusunda doğrudan bilgi alabileceklerini belirten Bölge Müdürü Ahmet Taş: ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine; panellere, söyleşilere, seminerlere, mülakat simülasyonlarına, atölye çalışmalarına katılabileceklerini ifade etti. 

DSC_4932

Katılımcılara yaptığı sunumun ardından soru cevap kısmına geçen Pamukkale Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Ulaş Koyuncuoğlu, fuar katılım şart ve imkanları, sponsorluk türleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

EGEKAF23’ün ana temalarının sürdürebilirlik, dijitalleşme ve çevre olduğunu belirten Dr. Öğretim Üyesi M. Ulaş Koyuncuoğlu, amacı nitelikli işgücüyle işverenleri bir araya getirmek olan bu etkinliğin Ana Sponsorlarından biri olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.  

Editör: Tahir Aygün