Büyükşehir'den 3 ilçeye otobüs terminali   Büyükşehir'den 3 ilçeye otobüs terminali   Büyükşehir'den 3 ilçeye otobüs terminali

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, Sarayköy İlçesi'nin ardından Çameli, Çal ve Honaz'a da modern otobüs terminali yapma kararı aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 Eylem Planı çerçevesinde üç ilçeye modern otobüs terminali yapma kararı aldı. Daha önce Sarayköy İlçesi'ne yapılan modern otobüs terminalinin önemli bir ihtiyacı karşılaması ve diğer ilçelerin de otobüs terminali istemesi üzerine Çal, Çameli ve Honaz ilçelerine terminal yapmayı kararlaştırdı. Eylem Planı'ndaki 121 proje arasına alınan üç otobüs terminali Çameli'de Yeni Mahalle'ye, Çal'da Hüseyinler Mahallesi'ne ve Honaz'da Haydar Mahallesi'ne yapılacak. Otobüs terminallerinde işyerleri de bulunacak.

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının daha rahat ve konforlu seyahat etmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "121 Dev Proje kapsamında Çal, Honaz ve Çameli ilçelerimizi de modern otogarla buluşturacağız. Denizli'de kent merkezinin güzelliklerini ilçelerimize de taşıyarak şehrimizin her noktasında yaşayan tüm vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti götürüyoruz. Bu hedefle 3 önemli ilçemizde büyük bir yatırıma imza attık. Otobüs terminali projelerimizi tüm ilçelerimize taşıyacağız" dedi.

 

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

Editör: TE Bilişim