Dünya genelinde yaşanan Koronavirüs salgınının Türkiye’de de etkisini en aza çekmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’in aldığı karar doğrultusunda  ülkemiz genelinde uygulamaya konulan uzaktan eğitim (online) süreci başladı. Seviye eğitim kurumları da haftada kırk saat olmak üzere canlı olarak dersleri anlatım yapmaya Pazartesi günü başladı. “ Bu sürecin sağlıklı ve başarılı geçmesi ile bu sürecin en kısa sürede sona ermesi en büyük temennimizdir” diyen Seviye Okulları Kurucu Müdürü Mahmut Catlık “Bu süreç içerisinde ülkemizdeki tüm öğrencilerin yararlanabileceği ve destek olması amacıyla ücretsiz bir şekilde yayınlarımızın içeriğine www.seviyedijital.com ve www.ozgunkitap.com adreslerimizden kolayca ulaşabilirler” dedi.

Catlık “Bu doğrultuda Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz dijital platformlarımıza kolayca üye olabilirler ve yayınlarımızı hem online hem de offline olarak akıllı tahtalarda, Android ve IOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda doğrudan kullanabilirler.

Seviye Eğitim Kurumları olarak Bu süreçte yaşayacağınız problemler ve sıkıntılarda teknik ve akademik ekiplerimizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Tüm eğitim kadromuz ile öğrencilerimize başarılar, sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz” dedi.

Mahmut Catlık “Tüm okullarımız ellerinden gelen gayreti göstererek öğrencilere ulaşmanın yollarını ayırıyorlar. Öğretmenlerimiz öğrencileriyle olamamaktan dolayı çok üzgünler. Yapmış olduğumuz uygulamalarla sadece öğrencileri değil öğretmenlerimizi motive etmeye çalışıyoruz. Velilerimiz şunu unutmamalılar öğretmenliği bir meslek olarak görmüyoruz onu hissediyoruz onlarla aynı kaygıları yaşıyoruz. Bu süreci daha doğru atlatabilmelisin için onların desteğine ihtiyacımız var. Sabırla yaptıklarımızı izlesinler ve öğrencilerimizi evlerinde takip etsinler diyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim