Özel Denizli Seviye Okulları durmak bilmiyor. Son 1 haftada 6 farklı branşta 40 öğrenci ile yarışmalara katılan Denizli Seviye Okulları başarılarla dolu bir haftayı geride bıraktı.

19 Şubat tarihinde gerçekleşen Denizli geneli liseler arası bilgi yarışmasında derece alan Özel Denizli Seviye Okulları, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Denizli Okul Sporları kapsamında düzenlenen halk oyunları branşı düzenlemesiz kategorisinde yarışan Özel Denizli Seviye Okulları Anadolu Lisesi ekibi ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

26 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında 5-A sınıfından Güzin Eda Mutlu adlı öğrenci okulu başarı ile temsil etti.

Yarışmaya ve başarıya doymayan Özel Denizli Seviye Okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençler arası tiyatro ve senaryo yarışmasına "evlilik" adlı oyunla katıldı. Okul öğrencileri Zeynep Ceren Işık, Berat Kovan, Mustafa Efe Toptamış, Mukaddes Güvensoy, Sıla Can ve Haydar Emre Aktaş başarılı performansları ile herkesi büyüledi.

Sanata olan ilgisini hiç eksik etmeyen Özel Denizli Seviye Okulları her yıl büyük bir katılım ile gerçekleştirilen "gençler arası kültür sanat yarışmaları" şiir okuma yarışmasına da katılmış ve okul öğrencileri Ceylin Ünal, İbrahim Can Uyur ve Zehra Sude İşlek ikincilik ödülü aldı.

15 Şubat 2019 tarihinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Liseler Arası Okul Sporları Atıcılık Branşında Özel Denizli Seviye Okulları’nı temsil eden Mirace Mihriban Ekiz Denizli üçüncüsü oldu.

Denizli geneli 32 okulun katılımı ile 12-13-14 şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen satranç turnuvasında Özel Denizli Seviye Ortaokulu satranç takımı ile mücadele verdi. Özel Denizli Seviye Okulları 32 takım arasında göstermiş olduğu başarı ile turnuvayı 5. olarak tamamlamıştır.

Özel Denizli Seviye Okulları Kurucu Müdürü Mahmut Catlık yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilişim