Özel Denizli Seviye Okulları Ortaokul eğitim ve öğretimde öğrencilerin bilgi ve becerilerinin harmanlanmasını sağlayan uygulamalı derslerimizin yanında MEB’e bağlı olarak yabancı dil hazırlık programımız ile akademik başarılarının düzenli ve dengeli bir şekilde ilerlemesini sağlayacak sınav disiplinine sahip sistemi barındırır.

Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi eğitim ve öğretimde teorik ve uygulamalı eğitimi esas alıp yabancı dili (Rusça, Almanca ,İngilizce ) veren bir sistemi uygulamaktadır. Ayrıca uluslararası vizyonunu geliştirecek AIESEC yabancı dil programı ile yurt dışına gitme fırsatı sunar. Seviye Okulları öğrencileri , farklı perspektiflere sahip , yaratıcı ve donanımlı bir şekilde çağdaş bireyler olarak hayatları boyunca bu avantajdan yararlanırlar.

Ayrıca Beşiktaş ismini bünyesinde taşıma hakkı olan tek okul olma özelliği taşıyan Denizli Seviye Okulları Denizli Beşiktaş Basketbol okullarında profesyonel basketbolcu olma imkanını öğrencilerine sunuyor. 12 ay devam eden basketbol okullarında antrenman yapıp yetenekli gençleri yazın İstanbul’da basketbol kampına alıp profesyonel basketbol adımlarını atmalarına yardımcı oluyor.

Beşinci sınıftan itibaren enstrüman çalmaya teşvik ettiği öğrencilere keman dersleri, geleceğin en büyük iş ağı olan yazılım alanında öğrencileri geliştirmek için kodlama ve programlama dersleri, kültürünü yaşatmak gelenekleri sürdürmek amacıyla halk oyunları dersleri ve yaparak yaşayarak öğrenmenin öneminin bilinciyle 5 farklı laboratuvarda uygulama dersleri veriyor.

Özel Denizli Seviye Okulları her ay okula davet ettiği çeşitli meslek grubu uzmanları ile kariyer günleri düzenleyerek öğrencilerin meslek seçimine ve gelecek planlamasına yardımcı oluyor.

Tüm bu imkanlardan yararlanmak, sevgi ve disiplini bir arada barındıran seviye eğitiminin farkından yararlanmak için 15-16 Şubat tarihlerinde düzenlenecek bursluluk sınavı için başvurularınızı www.denizliseviyeokullari.com adresinden yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim