16 yaşındaki genç yayınladığı ilk romanıyla, Denizli'nin en genç yazarları arasındaki yerini aldı. Romanında aşkı anlatan yazar, diğer gençlere örnek oldu.

Denizli'de yaşayan Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesinde sayısal bölümünde eğitimini sürdüren Nurullah Özcan, Denizli'nin en genç roman yazarı arasına katıldı.

Hayalinin Küçük yaşlardan beri en büyük hayallerinden birinin Atletizmde milli sporcu olmak olduğunu anlatan genç yazar, sakatlık geçirince bu hayalinden vazgeçti. Yaşadığı bu olumsuz durumdan ders çıkardığını belirten Nurullah Özcan, "Yaşadığım bu olaydan sonra yazı yazmaya başladım. Romanımda geçen hikayeyarısı yaşanmış, diğer yarısıda kurgudur. Kitap yazmakla iş bitmiyor. Daha zoru kitabın tanıtımı. Elimden tutan biri olmayınca tek başıma yapmak zorunda kalıyorum" dedi.

KİTABIMI ÇIKARMAKTA ZORLANDIM

Kitabımı çıkarmakta zorlandığını belirten genç yazar Özcan, matbaaya giden paranın çok fazla olduğunu söyledi. Yarışmalarda kazandığı parayı kitabı çıkarırken harcamak zorunda kaldığını ifade eden yazar,   kitapta geçen hikayeyi şöyle anlatıyor:

"Doğaç ve Büşra'nın futbol maçı esnasında tartışmasıyla kurgulanan 'Aşkın Son Durağı Ayrılık' kitabının içinde; hüzün, mutluluk, dostluk, baba sevgisi ve aşk konuları ele alıyor. Kitabım internet üzerinden ve eflatun sokakta bulunan Pusula kitapevinde satılıyor" dedi.

 

Editör: TE Bilişim