250 LİRA TAKSİTLE EV PROJESİNE MUHALEFETTEN SERT TEPKİ

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin açıkladığı ve 1 haftada binlerce kişinin başvurduğu konut projesine olumlu ve olumsuz tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Pamukkale Belediye Maclisi toplantısında muhalefetin hedefinde Bakan ve konut projesi vardı.

CHP Grup Başkan Vekili Yılmaz Doğan, sabit fiyatlarla konut projesinin CHP'ye ait olduğunu Bakan Nihat Zeybekci'nin seçime bir hafta kala "Kopyala yapıştır" yaptığı iddiasında bulundu.

Pamukkale Belediye Meclisi Haziran toplantıları bugün başladı. İlk birleşimde gündemde bulunan 25 madde incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Ancak toplantıya gündem dışı yapılan konuşmalar damgasını vurdu. Söz alan CHP Meclis Üyesi Yılmaz Doğan, "CHP seçim propagandasında söylediği bütün vaatleri makul vaatlerdir. CHP'nin söylediği her vaat gerçekçidir. CHP'nin sabit fiyatla konut projesi sayın Nihat Zeybekci tarafından seçime bir hafta kala alınıp kopyala yapıştır yapılmıştır. Bu tamamen seçim oyunudur içi boştur projesi alt yapısı yoktur dedi. " dedi.

Ak parti meclis üyesi Alparslan Albay, Doğan'ın iddialarını yanıtladı. Albay, "Cumhurbaşkanımız başa geçtiği andan itibaren ben farklı bir cumhurbaşkanı olacağım sözünü hep dile getirmiştir. projelerin hepsinin gerçekçi olduğunu dile getiren Albay Ak Parti istikrarlı çalışan bir partidir bu böyle olmasa  sene iktidarda kalmayı başaramazdı" şeklinde konuştu.

MHP Grup Başkanvekili  Mahmut Çatlık ise "On yılda değişen dört milli eğitim bakanı ve 3 farklı eğitim sisteminden mi defalarca değişen sınav sisteminden mi sınavlardaki kopya rezaletinden mi Yüce dinimizi istismar eden her dönemde mevzi ve mevki elde edenlerden mi yıllar yılı milletimizin tertemiz duygularını siyasi malzeme yapılmasından mı  ben bit türlü konuyu seçemedim 7 haziran günü yüce Türk Milleti kendi iradesiyle oyunu kullanmalıdır. Halkımız yapılanları ve yapılmayanları değerlendirmektedir. MHP'li, olarak  tüm partilere basarılar diliyoruz Allah türk milletinin yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim