Denizli’de eğitime büyük destek veren iş dünyasının önde gelen isimlerinin eşlerinden oluşan

Denizli Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği, Çamlık caddesi üzerindeki Marina restorantta ikinci alışveriş şenliğini düzenledi.

52 ev hanımından oluşan ve Başkanlığını Nalan Kaynak’ın yaptığı dernek  yüzlerce öğrenciye burs veriyor.  Dernek üyesi kadınlar kendilerini ürettiği veya topladığı ürünleri satışa çıkararak derneğin bütçesine katkı sağlamayı amaçlıyorlar.

 Her yaştan, okumak isteyip de maddi imkansızlıklar çıkın çocukların eğitim hayatlarını daha rahat sürdürebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Denizli Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği, bu kez Denizli dışında öğrenim gören üniversite öğrencileri için harekete geçti.

 

ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ

Dernek yönetim kurulu, Marina Restorantta  Denizlili firmaların desteğiyle Alışveriş Şenliği düzenledi. Denizlili firmaların stantlar kurduğu etkinliğe, dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bir şenlik havasında geçen etkinlikte, cüzdanlar maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için açıldı.

20 SPONSONRDAN DESTEK

Tekstil ürünlerinden, mücevhere, gıdadan güzelliği kadar onlarca standın açıldığı etkinlikten elde edilen gelir Denizli Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği yönetim kurulu tarafından, daha önceden belirlenen ve şehir dışında okuyan üniversite öğrencilerine dağıtılacak.

KAYNAK: GÜZEL BİR İŞ

Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kaynak, maddi imkanların eğitime engel olmaması için dernek olarak ellerinden geleni yapmaya gayret gösterdiklerini belirtirken, “Burada güzel bir iş için toplandık. Şehir dışında okuyan Denizlili öğrencilerimize burs vermek istiyoruz. Bunun için bir fuar düzenleyip kaynak yaratmak istedik. Yılbaşı konsepti ile güzel bir fuar gerçekleştirdik. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi. Nalan Kaynak 52 ev hanımından oluşan derneğin faal bir şekilde çalıştığını belirterek, Denizlili kadınları kendilerine destek olmaya çağırdı.

Editör: TE Bilişim