TATAR: VATANINA, MİLLETİNE, BAYRAĞINA, VE MUKADDESATINA SEVDALI BİR NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Diş Hekimi Doktor Betül Tatar, Çınar Yeni Camii yanındaki Belediye otobüs durağı karşısına kermes açtıklarını, kermes gelirleri ile Denizli’ye dışarıdan gelen öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçladıklarını söyledi.

Sizinde bir hayrınız olsun slagonıyla yola çıkıldı ve ve bu yolda hayır kermesi düzenliyoruz diyen Tatar: “Her genç bir gelecektir sözü gereği Denizlimize şehir dışından gelen öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu kermesi tertipledik.

Tatar, bizler birileri gibi vatan haini değil, Vatanına, Milletine, Bayrağına ve mukaddesatına sevdalı bir nesli yetiştirmek için çalışıyoruz. “Bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil, inançlı evlatlarıdır prensibi gereği hareket ediyoruz. Tarihimize bakıldığında da bütün zaferlerin imanla, inançla aşkla kazanıldığını görüyoruz. Nitekim 15 Temmuzda da bu sözün tecellisini gördük. Yaptığımız tüm faaliyetlerimizde Denizli’de ikamet eden kardeşlerimiz bizlere her zaman destek oldular. Bizler de Denizli halkına ve değerli kardeşlerimize layıkıyla hizmet etme gayreti içerisindeyiz.

Kermesimizde hanımlarımızın el emeği göz nuru olarak kendi hazırladıkları yazma işlemeler, tesbihler, bileklikler, çantalar, kıyafetler ve birbirinden leziz gözlemeler, pastalar, börekler, poğçalar yer almaktadır. Kermesimiz bugün ve yarın açık olup kermesimize tüm denizli halkımız davetlidir.

 

Editör: TE Bilişim