Denizli Haber - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce genel kurullarını yapan AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı'nı ağırladı. Ziyarete, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Osman Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Allah'ım yolunuzu açık etsin, kolaylıklar versin. İnşallah el ele, gönül gönüle Denizlimize, Merkezefendimize daha güzel hizmetler yapmak, daha güzele götürmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Durmaz ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Zolan, şöyle konuştu: “İnşallah ilçe yönetimimiz, mahalle başkanlarımız, tüm delegelerimiz ve tüm üyelerimizle birlikte Merkezefendi’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza temas ederek davamızı sevdamızı anlatacağız” dedi.

“BİZİM MESELEMİZ ŞAHSİ DEĞİL, MESELE ŞEHİRDİR, ÜLKEDİR”

Esas olanın millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “İnşallah bu sevdamız noktasında gece gündüz çalışacağız. Bizim meselemiz şahsi değil, mesele şehirdir, ülkedir. Mesele bu yürüyüşün güçlenerek devam etmesidir. Başta Fatih Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize saygılar sunuyorum, yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

DURMAZ: "VARLIĞINIZ BİZİM İÇİN GURUR MESELESİ"

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ise, Başkan Osman Zolan’ın şehre yapmış olduğu hizmetlerin örnek gösterildiğini vurgulayarak, “Şehre hizmet damgasını vuran Belediye Başkanımızın olması bizim için her zaman gurur meselesi. Size çok müteşekkiriz, Allah razı olsun. Hep beraber çalışacağız, hep beraber ilçemize, şehrimize, hizmet edeceğiz. Desteğinizi her zaman hissedeceğiz. Bundan hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Editör: TE Bilişim