Denizli'de Alevgaz ve 4K Şirketleri adı altında yıllardır hizmet veren Nail Gündüz, Vestel şubesi ile daha kaliteli ve modern mekanında hizmetlerini sürdürüyor.

İnsanları cezbeden ve birçok prestijli markayı bünyesinde barındıran Alevgaz Mağazası 2. Ticari yolda eski yerinin karşısında 41 numarada hizmet vermeye başladı. Birçok markayı içinde barındıran 8 katlı Alevgaz AVM Mağazası yeni yılda daha da büyümeyi hedefliyor. Alevgaz ve 4K Şirketlerinin ortağı Nail Gündüz, 1987’den itibaren Alevgaz Endüstriyel mutfaklarıyla ticari hayatına başladığını belirtti.

'1994'TE BEYAZ EŞYA SATIŞINA BAŞLADIK'

1994 yılında beyaz eşyaya başladığını ifade eden Gündüz, 1994'ten beri devam ettiğini cümlelerine ekledi. Gündüz, 2005 yılında bünyemize farklı bir marka daha kattık. 2009 yılında ise farklı bir sektörü bünyemize katarak daha da büyüdük. Biz dört kardeşiz, dördümüzde farklı markalarla, farklı mağazalar ile Denizli'ye hizmet vermekteyiz. İşimizin gereği kaliteli hizmetten yanayız. Bizde bulunan markalar; Vestel ürünlerinin satışını, 21 yıldır yapılıyoruz. Vestel, Denizli şube mağazamızın başında 21 yıldır ben bulunmaktayım. Yıllardan beri İkinci ticari yolda hizmet vermekteyiz. Kendi binamıza geçtik. Önceki yere daha geniş bir alanda hizmet vermekteyiz. Ürün yelpazemizi genişleterek müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devem edeceğiz. Yeni mağazamızdaki farklıklar ise 500 metre kare alanda 2 katlı Vestel yerimiz var. Bir katında ise Zücaciye var. Zücaciyede Pierre Cardin, Schafer, Kütahya ve bunun benzeri markalar var. Zücaciye katının bir üstünde tekstil ürünlerimiz mevcut. Taç, Pierre Cardin ve Kristal markalarla hizmet vermekteyiz. 2 kat daha mağazamız var" dedi.

'KALİTELİ HİZMETE HER ZAMAN ÖNCELİK VERİYORUZ'

 4 K limitet şirketinin isminin nereden geldiğinden bahseden Alevgaz ve 4K Şirketlerinin ortağı Nail Gündüz , "4 kardeş olduğumuz için ismi oradan geliyor. Şirketimiz 2005 yılında Bosh mağazalarıyla hizmet vermeye başladı. 2009 yılında Teraspark'a bir Bellona mağazamızı açtık. 2015 yılının ikinci ayında Acıpayam asfaltı üzerinde Konıklı Pekdemir Mağazasının karşısında Bellona mağazamız var. 4 K Limited şirketinde 2 Bellona, 2 Bosch mağazası olarak hizmet veriyoruz. Kalitemiz müşterileri çok sevmemizden geliyor. Kaliteli hizmete her zaman öncelik veriyoruz. Denizli Halkımızla bütünleşmek için kalitemizden ödün vermeyiz. Kayıtlı müşteri her zaman yüksek. İşimizi, müşterimizi, Denizli'yi seviyoruz. Ticari hayatımız bu şekilde devam ediyoruz" diye konuştu.

'YENİ MAĞAZAMIZA DENİZLİLERİ BEKLİYORUZ'

Yeni müşterileri Alevgaz mağazasına beklediğini belirten Gündüz, "2. Ticari yolda Eski yerimizin karşısında 41 numaralı mağazamızda hizmet vermekteyiz. Yeni yılda farklı lokasyon mağazaları açmak hedefimiz. Acıpayam ilçesinde Vestel markası adı altında bir mağaza açacağız. 2016 yılı Denizli halkımız için; sağlık, huzurlu, mutlu, barış dolu bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim