FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, göreve iade edildi. Altın, bundan sonra Ankara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında görev yapacak.

15 Temmuz darbe girişimin ardından başlatılan soruşturmalar devam ediyor. Kamu görevlilerine yönelik başlatılan soruşturmalarda açığa alınan bazı isimler tekrar görevlerine iade ediliyor. Aile ve Ahmet Altın yarın Ankara'da Aile ve Sosyal  Politikalar Bakanlığı bünyesinde göreve başlayacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Altın şöyle konuştu:

" 15 Temmuz gecesi püskürtülen FETÖcü odakların hain darbe girişimi sonrası, devletimizin ilgili birimleri bilindiği üzere ülke çapında tedbir amaçlı geniş incelemeler başlattı. Ben de bu incelemeler kapsamında bir süre görevimin başında olamadım. Bu durum benim için oldukça zor ve üzücü olsa da, en az kendimden emin olduğum kadar, devletimizin doğruları gün yüzüne çıkaracağından da asla şüphe duymadım; Süreçlerin tamamlanmasını sabırla bekledim. Bugün bu süreç benim adıma Allah'a şükür temiz bir şekilde sonuçlanmış, Bakanlığımızca da göreve iade surecim tamamlanmış bulunmaktadır. Bu süreçte bakanlığımızın takdirleri ve bilgim dahilinde,görevimi önümüzdeki günlerden itibaren Ankara'da Bakanlığımızda sürdüreceğim. Şahsıma ilk günden itibaren destek veren sıkıntılarımı paylaşan dua eden tüm dost ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."

 

Editör: TE Bilişim