Denizli Metroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Denizli'de önümüzdeki beş gün gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığında 2 ile 4 derece arasında düşüş görülecek.

Meteoroloji verilerine göre, dün başlayan yağışlı hava etkisini bugün de sürdürecek.Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışın, kuzeydeki ilçelerde daha kuvvetli görüleceği uyarısı yapıldı. İl genelinde hava, milletvekili seçiminin yapılacağı 7 Haziran Pazar günü de yağışlı geçecek. Yağışlı dönemde hava sıcaklığında 2 ile 4 derece arasında azalma görüleceği belirtildi. 6 Haziran Pazartesi gününe kadar il genelinde beklenen hava şöyle: 4 Haziran Perşembe: Hava gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Beklenen en düşük hava sıcaklığı 15, en yüksek 22 derece. 5 Haziran Cuma: İl genelinde hafif sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı ise en düşük 15, en yüksek 23 derece olacak. 6 Haziran Cumartesi: Hafif sağanak yağışlı etkisini devam ettirecek. Beklenen en düşük sıcaklık 16, en yüksek 25 derece. 7 Haziran Pazar: Gök gürültülü sağanak yağışlı bir havanın hakim olması bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 14, en yüksek 25 derece olarak tahmin ediliyor. 8 Haziran Pazartesi: Hava gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık en düşük 15, en yüksek 28 derece olacak.

"Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Editör: TE Bilişim