Denizli'de annesinin cenazesine katılmak için izin alan mahkum kalabalığı fırsat bilerek kaçtı. Polis her yerde onu arıyor.

Annesinin cenazesine katılabilmesi için cezaevinden getirilen mahkumun polis ve jandarmayı atlatarak kaçtığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre cezaevinde yatmakta olan mahkumun annesi vefat etti. İkindi namazı sonrası Asri Mezarlık’ta defnedilecek annesi M.T’nin cenazesine katılabilmesi için özel izin verilen mahkum, jandarma ve polis nezaretinde Asri Mezarlık’a getirildi. Cenaze namazı kılındıktan sonra mahkumun annesi defnedildi. Cenaze sahibi olan mahkum taziyeleri kabul etmek için kalabalığın arasında kaldı. Kalabalıktan yararlanan mahkum polisleri atlatarak kaçmaya başladı. Silah seslerinin de duyulduğu koşuşturma sonunda yakalanan mahkum polis aracına konuldu.

TEKRAR KAÇTI

Uzun uğraşlar sonucu yakalanıp polis aracına konulan mahkum buradan da kaçmayı başardı. Silah seslerine aldırmadan kaçmaya devam eden mahkum izini kaybettirip kaçmaya başardı. Polis her yerde cenazeye katılmak için getirildikten sonra kaçan mahkumu arıyor. 

 

Editör: TE Bilişim