Denizli’nin en işlek caddelerinden olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda bir hazır giyim mağazası Arif ismini verdikleri av köpeği cinsi sokak köpeğine sahip çıktı.

Arif üşüdüğü zaman mağazaya geliyor ve vitrin bölümünde, mankenlerin yanına yatıyor. Mağazanın maskotu haline gelen Arif mağazaya gelen müşterilerinde dikkatini çekiyor. Müşteriler ise Arif ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.

Mağaza Müdürü Eyüp Tunç, sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiği mesajını vererek herkesden de aynı duyarlılığı beklediğini belirtti.

Tunç “bizim şirketimiz bu konuda çok hassas, çok da duyarlı. Bunlarla ilgili çok da etkinlikler yapıyoruz. Herkezden aynı duyarlılığı bekliyorum ben. Gerçekten onların kimsesi yok şuanda. Hakikatten kimseye de zararı yok. Bizlerden daha masumlar. Kışın hepimiz bir yerlere başımızı sokabiliyoruz fakat, onların maalesef ağzı yok. Sadece bir bakışıyla, bir yanımıza gelip kendini sevdirmekle yetinen mahluklar. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Onlardan kimseye zarar gelmeyecek, gelmiyor da. Mutlaka sahip çıkalım. En kötü ihtimal başını okşayalım. Başka biç bir şey yapmayalım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim