Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Denizli Şubesi, kurum ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında ilk olarak İş-Kur İl Müdürlüğüne yeni atanan Fatih Işık’ı ziyaret etti.

ASKON Şube Başkanı Hakkı Pekdemir ve yönetim kurulu üyelerinden  Bekir Atik, Attila Oluç,Uğur Küççük,Habib Belkaya,Yılmaz Kukur ve Şube Genel Sekreteri Emre Akbıyık’tan oluşan heyet  Işık’a yeni görevinde başarı dileklerini dile getirdi. Toplantıda günümüz güncel konuları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Bir sonraki ziyaret KOSGEB İl Müdürü Sayın Oğuz Kılınç’a düzenlendi.KOBİlere yönelik Devletin sağlamış olduğu teşvik, hibeler ve mevzuat hakkında Kılınç’dan bilgi alındı.

ASKON Şube Başkanı Sayın Hakkı Pekdemir “Denizli de istihdamı arttırmak ve faaliyette olan işletmelerimizi geliştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız 2017 yılında tüm olumsuzluklara rağmen büyüyen kenetlenen güçlenen Türkiye için milletimize katkı vermektir. Bunun için daha çok üretecek, daha çok hizmet geliştireceğiz iş dünyasını temsil eden bir STK olarak gelişime katkı vermek için sorumluluk bilinciyle hareket ediyor ekonomik reform ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yaşanan olumsuzluklara karşı dağılmadan tek vücut kalabilmek için en önemli etkenlerden biri de ekonomik anlamda milletimizin güçlü olmasıdır. Bizler de gelir dağılımının hakkaniyetli olması ve milletimizin ekonomik anlamda güçlü olması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diyerek İş-Kur İl Müdürü Sayın Fatih IŞIK’a ve KOSGEB İl Müdürü Oğuz Kılınç’a misafer perverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim