Denizlispor eski mali müşaviri Taner Atilla olağan kongrede Kıbrıslıoğlu’nun iddiaları üzerine söz aldı. Denizlispor’da mali müşavirlik yaptığı zamanda bütün alacaklarını kulübe bağışlayan Atilla “Kalan 15 bin TL alacağım var onu da buradan ilan ediyorum kulübe bağışlıyorum” dedi.

Zor günler geçiren Denizlispor’da eski yöneticilerin alacaklarını faiziyle geri aldığı iddiaları konuşulurken Atilla’nın bu davranışı genel kurul üyelerinden takdir gördü.

Mevcut yönetimin eski oyuncu borçlarının kendilerine devredilmediğini söylemesi üzerine söz alan Atilla, kendi imkanları ile Brezilya’ya gittiğini belirterek oyuncularla iletişim kurup borçlarında indirim yaptırdığını ve bunların hepsinin yeni yönetime bildirildiğini açıkladı.

Atilla: “Bizzat kendi imkanlarımla Brezilya’ya gidip 16 saat yolculuk yaptım. 3 gün Wesley’in peşinden koştum.  Alacağından 45 bin dolar indirip 12 takside böldüğüm ve bundan da 223 bin dolar ödediğimi de vurgulamak istiyorum. Bilanço elimde 345 bin TL devrettiğim burada. Bangoura ile ilgili ise Paris’ede yine kendi imkanlarımla gittim. 900 bin TL bu arkadaşımızın ödeme emri gelmişti. Biz bunu gittik anlaştık 540 bin TL ye indirdik ve bir taksit ödedik  500 bin TL yeni  yönetime devrettiğim belgeler burada.  Kulübün iki buçuk yıl mali müşavirliğini yaptım ve Denizlispor’a kesmiş olduğum mali müşavirlik ücretlerini de kulübe bağış kaydettirdim. 15 bin TL de alacağım var onu da buradan ilan ediyorum bağış kaydetsin arkadaşlar saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

 

Editör: TE Bilişim