Aysiad   Humanıca Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Kon'u ağırladı. Başkan Kon,  İnsanların birbirleri ile olan iletişimlerini ve ayrıca etkileşmelerini ve  farklılıklarını anlattığı konferansında farklı bakış açısını ortaya koyarak, 1946-1964 Baby Boomers Kuşağını, 1965 1979 X  Kuşağını, 1980-1999 Y Kuşağını ve  2000-2021 Y Kuşağını bilimsel verilere dayalı gayet anlaşılır bir uslup ve hoş esprilerle insanları sıkmadan onları da bu sunuma dahil ederek 2  günlük bir programı 2 saatte  anlattı. 

Bu konferans ile "İşadamlarının şirketlerinde işe alacakları elemanları iyi analiz edebilmelerini, çalıştırdıkları personelin neyi ne kadar başarabileceklerini, yönetim kadrosuna  geldiklerinde hangi meziyetlerinin daha etkin kullanılabileceğini görmelerine yardım olacaktır" denildi.

Aysiad Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikler teşekkür konuşmasında, "Değerli hocamız Sayın Barbaros Kon'u çok değerli zamanını ayırıp derneğimize gelerek Aysiad Yönetim Kurulumuza ve Gelecek nesil işadamlarımızdan katılabilen genç üyelerimize bu değerli bilgileri paylaşma nezaketini gösterdiği için çok teşekkür ederiz dedi.

Günün anısına bir teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim