Denizli Ticaret Odasında bugün akşam üstü başlayan operasyon tamamlandı. Denizli polisinin yaptığı soruşturma kapsamında TOBB Yönetim kurulu üyesi ve DTO Başkanı Necdet Özer gözaltına alındı.

Denizli polisinin yapmış olduğu soruşturma kapsamında  31 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.Denizli Ticaret Odasında 17.00'de başlayan operasyon 19.15'te sona erdi. Özer Denizli Ticaret Odası'ndan polis eşliğinde polis otosuna bindirilerek emniyete götürüldü. Aramalar sonucunda birçok belge incelenmek üzere el konuldu. Saat 17:00’de başlayan inceleme sonrasında birçok belge ve dokümana el koyan polis 3 saat sonra DTO’dan ayrıldı. Ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve DTO Başkanı Necdet Özer polis aracı ile Emniyet Müdürlüğü ne götürüldü.

Daha önce de 17-25 Aralık sonrası Necdet Özer TUSKON gibi kuruluşlardan istifa etmiş hatta çocuklarını da o okullardan almıştı. Açıklamalarında da defalarca bu konuya tekrar tekrar değinmiştir. Hatta 15 Temmuz akşamı yapılan darbe girişimi ardından gece saat 03:00’de bir basın açıklaması düzenleyerek darbecileri lanetlemek adına bir açıklama yapmıştı.

 

Editör: TE Bilişim