Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinin Özdemirci, Çıtak ve Irgıllı Mahallelerini ziyaret etti. Gittiği her mahallede yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Osman Zolan'a Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale, meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti. Büyükşehir DESKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı Özdemirci, Çıtak ve Irgıllı mahallelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, seçildiği ilk günden itibaren Başkan Osman Zolan’ın Çivrilli hemşehrilerine hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayarak, "Biz Çivril’i seviyoruz” diye konuştu.

“Allah’ım güzel hizmetler etmeyi nasip etsin”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, vatandaşların sevgisine ve güvenine layık olabilmek için, Çivril ve Denizli için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde kendilerine teveccüh gösteren tüm hemşehrilerine bir kez daha teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Allah’ım bu dönemde de güzel hizmetler etmeyi nasip etsin. Bugüne dek güzeller güzeli Çivrilimize, Denizlimize hep birlikte el ele gönüle hizmet ettik, önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Sizlerin desteği, güveni ve duası ile nice güzellikleri ilçemize ve şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteği ile emaneti alan Niyazi Vural Başkanımızla birlikte Çivrilimize daha birçok güzel hizmetler yapacağız” dedi.

“Bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkalım”

Barış Pınarı Harekatı’nda yer alan Mehmetçiklere dua eden Başkan Osman Zolan, Türk Silahlı Kuvvetlerine muvaffakiyetler dileyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Zolan, “Mesele birlik ve beraberlik meselesidir.

Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, beraberliğimizi güçlendirsin. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yoktur. Yeter ki kardeşliğimizi koruyalım. Bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkalım. Allah bayrağımızı indirtmesin, ezanlarımızı da dindirtmesin” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim