Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm çocukların bayramını kutlayan Başkan Osman Zolan, "Sizler ülkemizin gerçek sahipleri, yarınlarımızın geleceği ve necip milletimizin yükselecek değerlerisiniz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, 23 Nisan 1920 tarihinin Türk milleti açısından çok önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, "Ülkemizin bağımsızlığının olmazsa olmazı olan, demokrasimizin temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920 sadece TBMM'nin açılışı değil, aynı zamanda yarınlarımızın sahibi, cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olan çocuklarımıza ve dünya çocuklarına armağan edilen bir bayramdır. Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu adımıyla milletimizin hak ettiği, kendi kendine yönetme fikrini olgunlaştırarak, TBMM’yi ülkemize kazandırmıştır" dedi. İstiklal Mücadelesi için canlarını feda eden ecdadı sonsuza kadar yüreklerinde ve zihinlerinde yaşatacaklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "Şanlı tarihimizi, gelecek nesillere anlatmaya ve o ruhu her an hissetmelerine olanak sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

"BAYRAMIMIZ KUTLU, YARINLARIMIZ ÇOK DAHA MUTLU OLSUN"

Türkiye Cumhuriyetinin asıl sahiplerinin gelecek nesiller olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, mesajında çocuklara da seslendi: “Sevgili çocuklar, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere ve dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu özel gün, ulusumuzun aynı zamanda coşku ve gurur günüdür. Sizler ülkemizin gerçek sahipleri, yarınlarımızın geleceği ve necip milletimizin yükselecek değerlerisiniz. Ülkemizi ve milletimizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde tutacak sizlerin inancı ve geçmişimizden alacağınız güçte saklıdır. Sizlerle birlikte daha ileri ve modern bir Denizli’yi geleceğe taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bayramımız kutlu, yarınlarımız çok daha mutlu olsun. Bu vesilelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve TBMM'yi kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyorum."

Editör: TE Bilişim