Denizli Haber - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Merhametin ve şefkatin timsali annelerimiz en değerli varlıklarımızdır. Bizler için bir ömür boyu tüm zorluklara göğüs geren, iyiliği, doğruluğu, dürüstlüğü ve güzel ahlakı öğreten annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Onlara layık birer evlat olmak için çabalamalı, her zaman hayır dualarını alarak ömürlerinin sonuna kadar hürmet göstermeli, asla saygıda kusur etmemeliyiz" dedi.

Annelerin, sevgi ve şefkat duyguları ile hoşgörünün tükenmez kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Yüreğinde sonsuz sevgi, sabır ve fedakarlık taşıyan annelerimiz, doğduğumuz ilk günden itibaren yaşantımızdaki en güvenli sığınaktır. Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve gönül rızalarını almak evlatlar olarak bize düşen en büyük vazifedir. Sadece Anneler Günü'nde değil her zaman yanlarında olmalı, anne ve babalarımız hayattayken değerlerini bilmeliyiz."

Türk milletinin en zor anlarında yaşanan nice kahramanlıklarda fedakar annelerin olduğunu, bugün bu kutsal toprakların vatan olmasında onların büyük emekleri bulunduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Onlara ne kadar minnet duysak azdır. Üzerimde büyük emeği olan annemi saygı ve rahmetle anıyor, hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit anneleri başta olmak üzere, değerli eşimin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim