Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayseri'de bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

 

Kayseri'de bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği kalleş saldırıda şehit olan Mehmetçik için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyetinin, yurt içinde ve dışında terör örgütleri  ve onları kullanan namert dış güçlerle mücadelesini sürdürmeye devam ettiğini söyledi. Türk milletinin alçak saldırılar karşısında metanetli duruşunu koruyarak birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günlerin üstesinden geleceğini vurgulayan Başkan Zolan, devleti ve milletiyle tek yumruk olan aziz Türk milletinin vatan hainlerine karşı dimdik ayakta duracağını kaydetti.

 

Adı ne olursa olsun hiçbir terör örgütünün ne İstanbul'da ne de Kayseri'de yaptığı saldırıların amacına ulaşamayacağını ifade eden Başkan Zolan, “İnsanlık adına utanç verici saldırılar gerçekleştiren bu ihanet örgütü ve onu kullanan dış güçler şunu bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı yapılan hiçbir kötülük cezasız kalmamıştır. Türk ulusunun birlik ve beraberliğine kast eden hainler ve onun işbirlikçileri de aynı sonu yaşayacaklardır" ifadelerini kullandı.

 

Yüce Türk milletinin vatan uğruna can veren aziz şehitlerini sonsuza dek minnet ve şükranla anacağını belirten Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Güvenlik güçlerimiz milletimizin desteğiyle kahramanca mücadele vererek, hainleri bu ülkeye dar etmeye devam edecek ve muzaffer olacaktır. Bu vesileyle Kayseri'deki menfur terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum."

Editör: TE Bilişim