Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'ı ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü yatırımları inceledi. Kelekçi Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, hizmetlerin henüz bir başlangıç olduğunu söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam İlçesi'ni ziyaret etti. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ın eşlik ettiği ziyaretine Akalan Mahallesi ile başlayan Başkan Zolan, Kelekçi, Gölcük, Alcı, Kuzuören, Darıveren, Dedebağı ve Yeşilyuva Mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaştı. Denizli'nin bir çok ilçesinde olduğu gibi Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi'nde hayata geçirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, vatandaşların dertlerini dinledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" sözünü hatırlatarak, "Denizli'de itfaiyemiz gece gündüz, 24 saat nöbette. Burada da itfaiyemiz hizmette ve 24 saat nöbette. Allah vermesin bir yangın olduğunda hemen müdahale ediliyor. İkinci olarak Denizli'de olduğu gibi cenaze hizmetleri de anında ve ücretsiz şekilde burada da yürütülüyor. Acıpayamımızda da aynı noktaya geldik" dedi.

İlçeler sıcak asfaltla tanışıyor

Denizli'nin bir çok ilçesinde olduğu gibi Kelekçi'nin de sıcak asfaltla tanıştığını anlatan Başkan Zolan, "Tabi ki biz Acıpayam Belediyesi ile beraber el ele verdik ve kendimize bir hedef koyduk. İnsanımız artık ayağı çamura değmeden evinden çıkıp istediği yere gitsin-gelsin hedef bu. İnşallah buna hep beraber kavuşturacağız" diye konuştu. Bu hizmetlerin henüz bir başlangıç olduğunu, Denizli'nin neresinde ne dert varsa derman olacaklarını işaret eden Başkan Zolan, "İnşallah hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Editör: TE Bilişim