Türkiye’nin “en temiz” ve “en çevreci” kenti unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nü 3 Haziran Cuma günü saat 10.00’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Başkan Zolan, Denizlililere ferahlatıcı özelliğiyle çok sevilen fesleğen bitkisi dağıtacak.

Türkiye'nin ''en temiz'' ve ''en çevreci'' kenti unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü nedeniyle Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda bir etkinlik düzenleyecek. 3 Haziran Cuma günü saat 10.00’da başlayacak etkinlikte, tiyatro önünde stantlar kurulacak. Ardından anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri çevre konulu skeçler sahneleyecek. Ayrıca en çevreci okullara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından hediyeler verilecek.

 

BAŞKAN ZOLAN, DENİZLİLİLERE FESLEĞEN DAĞITACAK

Tüm Denizlililerin davetli olduğu etkinlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlara ferahlatıcı özelliğiyle çok sevilen ve Denizli’de bir mahalleye adını veren fesleğen bitkisi dağıtacak. Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında 19 ilçenin tamamında vatandaşlara on binlerce fesleğen dağıtmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim