Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Milletimizi dua ve ibadetle birbirine kenetleyen, üç ayların habercisi olan Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum"  dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti. Başkan Zolan mesajında şunları kaydetti:  "Yeni yılın ilk kandili ve 'Rahmet ve mağfiret gecesi' olarak kabul edilen Regaip Kandili, milletimiz ve tüm İslam alemi için birlik, beraberlik ve huzurun bir arada yaşandığı kıymetli gecelerimizden bir tanesidir. Regaip Kandili hoşgörü, saygı ve merhametin daha anlam kazanmasına, yardımlaşma duygumuzun artmasına vesiledir. Bu mübarek gece kırgınlıkların bir tarafa bırakmak, barışmak, affetmek ve birliğimizi güçlendirmek için bir fırsattır. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi, toplumun tüm kesimleri arasında sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasını bizlere hatırlatır. Tövbe ve istiğfara, hayır ve hasenata, iyilik ve güzelliklere daha fazla yöneleceğimiz rahmet, mağfiret ve arınma mevsimidir."

Kandil vesilesiyle affedici olunması gerektiğine dikkati çeken Başkan Zolan, "Affetmeyi öğretelim, tevazu gösterelim, birbirimize sahip çıkalım ve iyiliği yeryüzüne egemen kılalım. Bu vesilelerle milletimizi dua ve ibadetle birbirine kenetleyen, üç ayların habercisi olan Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnsanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakması; rağbetlerimizin iyiye, güzele ve doğruya yönelik olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim