Denizli'de 53 yaşındaki İ.D, Büyükşehir Belediyesi önüne park ettiği aracından inerek benzin döktü.  Ardından şoför koltuğuna geçen İ.D,  arabanın kapılarını kilitleyerek, kendini ateşe vermek istedi.

Daha öncede  AK Parti İl Başkanlığı önüne park ettiği Tır'ın içinde kendini yakmak isteyen İ.D, bu sefer Belediye binası önünde aynı sebeple kendini yakmak istedi.  Olay bugün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası İ.D., arabasıyla Belediye önüne gelerek aracını park etti.  Daha sonra 20 PT 865 plakalı aracından inen İ.D, aracın üzerine benzin döküp şoför koltuğuna geçerek kendini ateşe vermek istedi. çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, etrafı güvenlik çemberine aldı.

Bir ara camı açarak polislerle konuşan İ.D., “29 bin lira vererek dorsesiz ikinci el bir TIR aldım. Borcunu da çalışıp, ödedim. Ancak, TIR’ı satın aldığım kişi senetlerimi geri vermediği gibi bir de 17 bin lira borç çıkarttı. TIR’ın bazı evrakları eksik olduğu için nakliye de yapamıyorum, mağdurum. Kendimi de aracımı da yakacağım” dedi.

Polislerin, kendisine gereken yardımı yapacaklarını belirtip, sakin olmasını istedikleri İ.D. ikna etmeye çalışırken bir anlık dalgınlığında yararlanarak köpükle müdahale etti. Araçtan indirilen kişi polis aracına bindirilerek polis karakoluna götürüldü. 

Editör: TE Bilişim