Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, ilçede yaşayan vatandaşların talep ve sorunlarına Beyaz Masa ile anında çözüm üreteceklerini söyledi.

Belediye binasının giriş katında ve 1. katında faaliyete gösteren birim, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemeye başladı. Beyaz Masa ’ya 0258 518 12 22 numaralı telefondan ulaşılabileceği belirtildi.

TALEP VE SORUNLAR KAYIT ALTINA ALINACAK

Acıpayam İlçesi’ne en güzel hizmetleri sunmayı amaçladıklarını belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, “Acıpayam Belediyesi Beyaz Masa birimimiz hizmete girmiştir.

Hemşerilerimiz bundan sonra belediye ile ilgili şikâyetlerini, bir telefonla Beyaz Masamıza iletecektir. Çalışanlarımız gerekli takiplerini yapacak. Ardından da hemşerilerimize geri dönüp, talepleri ya da şikâyetleri ile ilgili bilgi verecek.

Acıpayam Belediyesi Beyaz Masamızın telefonu 0258 518 12 22 olarak belirlendi. Bu numarayı arayan vatandaşlarımız, bir telefonla belediyemize ulaşabilecek. Belediyeyle ilgili jet türlü soruna en kısa süre içerisinde cevap verilecek. Beyaz Masa çalışanlarımız gelen talep ve sorunları kayıt altına alacak. Her şey 56 binlik Acıpayam halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için. Beyaz Masa birimimiz dönemimiz boyunca en güzel hizmetleri verecektir. Çalışan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim