Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin hazırladığı yıl sonu etkinliği büyük beğeni topladı. Gecede, Denizli'de eğitim veren 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nden 200 öğrenci sahne aldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarında hizmet veren 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri, geleneksel olarak hazırladıkları yıl sonu etkinliğini sundu. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğretmenleri, öğrenci ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, öğrencileri sergiledikleri başarılı performans için tebrik ederek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrimizin 10 muhtelif bölgesinde açılan Bilgi Evi ve Kurs Merkezimizde çocuklarımız gerek ders, gerekse kültürel ve sosyal etkinliklerle ilgili olarak eğitim alıyorlar. Merkezlerimizin son derece faydalı olduğunu ifade etmek istiyorum. Çocuklarımızın derslerinde ve kültürel faaliyetlerinde göstermiş olduğu başarıyı burada yaptıkları etkinlikler bizlere göstermiş oldu. Çocuklarımızın bu yetenekleri bizleri de mutlu etti" dedi.

 

200 ÖĞRENCİ SAHNE ALDI

 

Yoğun katılımın olduğu gecede öğrenciler tarafından halk oyunları, tiyatro, semazen, bale gösterisi ve oratoryo sunumu yapıldı. Öğrencilerin özellikle "Milli Mücadele" ile ilgili tiyatro oyunu izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Yaklaşık 3 saat süren yılsonu etkinliğinde, çocuklar doyasıya eğlenirken, yetenekli ile de büyük alkış topladı. Gecede, Denizli'de eğitim veren Karaman, Mehmet Akif Ersoy, Sevindik, Yenişehir, Aktepe, Gökpınar, Anafartalar, Fatih, Kayıhan ve Atalar olmak üzere toplam 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nden 200 öğrenci hazırladıkları gösterilerle sahne aldı.  

Editör: TE Bilişim