Demokrasi Nöbetleri'nin finalinin gerçekleşeceği 7 Ağustos 2016 Pazar günü Denizli halkı  15 Temmuz Şehitler Meydanı ’nda buluşacak.

Tüm yurtta 21 gündür devam eden demokrasi nöbetleri yarın Denizli’de de dev bir mitingle sonlanacak.Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi,Pamukkale Üniversitesi ve birçok dernek ve vakıf halkı yarın yapılacak olan dev mitinge çağırdı.

Bu kapsamda Vali Ahmet Altıparmak Başkanlığı’nda, Valilik Toplantı Salonu’nda Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne hazırlık toplantısı yapıldı.Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Pamukkale Üniversitesi Rektör V. Hüseyin Bağ, Baro Başkanı Müjdat İlhan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Teoman Sancar,MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Ticaret Odası Başkan V. Salih Sarıkaya,Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert,Denizli OSB Müdürü Tanju Beştaş ve Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay katıldı.

Vali Ahmet Altıparmak, mitingle ilgili açıklamasında Denizlilileri Çınar Meydanı’na çağırdı.   Altıparmak: “7Ağustos Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile eş zamanlı olarak İlimizde de Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci,milletvekillerimiz, siyasi partilerimiz, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin katılımıyla Çınar Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Denizli Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne”tüm hemşerilerimizin katılımını bekliyoruz.”

Pamukkale Üniversitesi yeni R,ektörü Prof.Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi resmi web sayfasında da Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılım çağrısında bulundu.

Denizli Ticaret Odası da mitingde 10 bin bayrak dağıtımı yapacak.

Editör: TE Bilişim