Denizli’nin ihracat alanında parlayan yıldızı olan Seval Kablo, bu yıl 3.sü gerçekleştirilen piknikte çalışanlarını bir araya getirdi.

Denizli’de ihracat alanında gerçekleştirdiği büyük atılım ile Denizli’nin parlayan yıldızı konumuna gelen ve sektöründe adından sıkça söz ettiren Seval Kablo, geleneksel hale getirdiği birlik ve beraberlik pikniğinin 3.sünü Karataş Piknik alanında gerçekleştirdi. Seval Kablo çalışanlarının bir araya geldiği yılın yorgunluğunu attıkları etkinlikle, fabrika çalışanları ve aileleri unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Günün ilk saatlerinde piknik alanına gelmeye başlayan Seval Kablo çalışanları ve ailelerini geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda özel bir ekip karşıladı. Sadece fabrika çalışanlarını değil ailelerine de güzel bir gün geçirmeyi planlayan ve bu doğrultuda organizasyon firmaları ile anlaşma yapan Seval Kablo yönetimi bugün için tabiri caizse hiçbir masraftan kaçınmadı. Organizasyon firmasının görevlileri tarafından piknik alanına kurulan şişme balonlar, yüz boyama standı ve pamuk şeker makineleri en çok çocukları sevindirdi. Bunun yanı sıra palyaçolar eşliğinde çocuklar için düzenlenen yarışmalar günün ilk saatlerinde başlarken bütün bir gün boyunca sürdü. Çocuklar kadar anneler ve babalarda unutulmadı. Yarışmalara dahil edilen anneler ve babalar birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, doyasıya da eğlendiler. Bunların yanı sıra gün boyunca tavla turnuvası, Voleybol maçları ve masa tenisi karşılaşmalarının da yapıldığı pikniğin en heyecanlı dakikaları ise geleneksel hediye çekilişinin yapıldığı zaman oldu.

Piknikte Seval Kablo’da 10 yılını dolduran personeline plaket takdim edildi. Seval Kablo Genel Müdürü Ersin Turgut, Seval Kablo Fabrika Müdürü Murat Kaçamaz tarafından İsa Keser, Ali Kelle, H. Avni Oğuz, Özsoy Cengiz, Ramazan Aydın, Halit Korkmaz, Yahya Gökgöz, Süleyman Tabanlı, Nihat Özcan ve Musa Naza’ya plaketleri takdim edilirken, Seval Kablo’da gösterdikleri başarılı performans nedeniyle kendilerine teşekkür edildi.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda fabrika çalışanları arasından yapılan çekilişle 41 kişiye çeşitli hediyeler dağıtıldı. Hediye çekilişinde adı çekilen fabrika çalışanları ve aileleri sevinirken, Seval Kablo yönetimine kendilerine böylesine eğlenceli bir gün geçirdikleri için teşekkür ettiler.

Bu arada Seval Kablo çalışanlarının eğlencesine Genel Müdür Ersin Turgut ve Fabrika Müdürü Murat Kaçamaz’da eşlik etti. Çalışanları ile Voleybol maçı yapan Ersin Turgut’un yanı sıra Murat Kaçamaz’da masa tenisinde eğlenceli zamanlar geçirdi.

 

Editör: TE Bilişim