Denizli'de 4M Fuarcılık organizasyon şirketi, evlilik hazırlığı yapan çiftler için fuar düzenliyor. 25-28 Şubat arasında gerçekleştirilecek fuara sektörde faaliyet gösteren 70'in üzerinde firmanın katılması ve 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Evlilik Hazırlığı ve Mobilya Fuarı'nın tanıtım toplantısı; Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya 4M Fuarcılık Genel Müdürü Kemal Alkan, Koordinatör Kasım Çakmak ve Halkla İlişkiler sorumlusu Tuğba Güdümen katıldı. Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde 10 bin metrekarelik alanda yapılacak fuarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Alkan, "Fuara başta evlilik sektöründe faaliyet gösteren gelinlik, damatlık, abiye olmak üzere mobilya sektöründe de faaliyet gösteren Kayseri, İzmir, Bursa ve İstanbul gibi illerden çok sayıda firma katılacak. 50 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz. Bu fuarı evlilik hazırlığı yapan çiftler ve bu konuda iş yapanlar mutlaka ziyaret etmelidir" dedi.

Fuarda gelinlikler, damatlıklar, abiye, ev tekstili, çiçekçiler, çeyizlikler, balayı seçenekleri, mobilya firmalarının ürünleri sergilenecek. Ayrıca fuarda kına geceleri, nikah, defile ve müzik dinletileri de yer alacak.

 

 Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

 

Editör: TE Bilişim