Denizli'de son 2 hafta içerisinde 5 metruk yapı alevlere teslim olması akıllara bu evleri kim yakıyor sorusunu getirdi.

Denizli'de akşam saatlerinde Pamukkale ilçesi Deliktaş mahallesi Şehit Er Yılmaz Eren caddesinde metruk bir binada çıkan yangın mahalleliyi korkuttu. Daha öncede 4 bina aynı şekilde yanması akıllara kundaklama şüphesini getirdi.  Metruk bir evde başlayan yangın, ahşap malzemeler nedeniyle hızla büyüdü. Olayı gören mahalleli hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa zamanda olay yerine gelen Kayalık ve Kınıklı şubesi İtfaiye Ekipleri yangına müdahale etti. Çevre evlere sıçramadan yangın kontrol altına alınmasına rağmen bina ahşap olduğu için İtfaiye söndürmekte güçlük çekti. Çıkan yangınla birlikte ahşap bina tamamen yanarak kül oldu. Mahalle sakinleri ise evde Bali kullananların kaldığını söyledi.
Ardı ardına çıkan yangınlarla birlikte küle dönen yapılardaki çıkan yangınların sebepleri ise emniyeti harekete geçirdi. Yangının ise kimliği belirsiz kişiler tarafından çıkartıldığı tespit edildi. 
 

4 YERDE YANGIN

Son iki hafta içerisinde birçok mahallede yangın meydana geldi. Tabakhane bölgesinde 15 mayıs mahallesinde Atalar mahallesinde ve Sümer mahallesinde metruk yapılar alevlere teslim olmuştu. Ardı ardına meydana gelen 4 yangının da metruk binalarda çıkması, akıllara kundaklama şüphesini getirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, kullanılmayan 4 metruk binada çıkan yangınların nedenlerini araştırıyor

 

 

 

Editör: TE Bilişim