Alınan bilgiye göre, Denizli’nin Çameli İlçesinde yaşayan M.D ( 40 ) telefonla arayan kişi, kendisini Banka Müşteri temsilcisi olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırılmaya çalışıldı.

Alınan bilgiye göre, Denizli’nin Çameli İlçesinde yaşayan M.D ( 40 ) telefonla arayan kişi, kendisini Banka Müşteri temsilcisi olarak tanıtan bir kişi tarafaından dolandırılmaya çalışıldı. Çameli’de İkamet eden M.D. 0850 Nolu telefonla arandığını kendisini müşteri temsilcisi olarak tanıttığını Kredi Kartlarının aidat ücretlerinin tutarının toplamda ödeneceğini dile getirdi.Bu tutarların müşteriye direk ödeneceğini ve hesap numarasını istediğini belirtti. Durumdan şüphelenen M.D. Telefonuı kapatarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine anlattı.

 

POLİSE ŞİKAYETÇİ OLDU

Bilinçli kredi kartı kullanıcısı M.D. yaşadığı bu durum üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünü telefonla arayıp şikayetçi oldu.

 

SOSYAL MEDYA'DAN YAŞADIKLARINI ANLATTI

M.D. yaşadıklarını sosyal paylaşım hesabından şu sözlerle dile getirdi: “0850 … nolu telefondan aranarak … BANK tarafından arandığımı ve şimdiye kadar benden alınan hesap numarası istenerek kart aidat ücretinin yatıralacağını söyledi İban Numarama yatırılmaması ısrar ettiğim halde durumdan şüphelendim telefonu kapayıp Polise bilgi verdim dedi.

Editör: TE Bilişim