DENİZLİ Dalgıçlar Derneği'nin (DENDALDER) 6'ıncı Yönetim Kurulu Toplantısı için üyeler, Muğla'daki Dalyan Koyunu tercih etti. Dernek dalgıçların olunca yönetim kurulu toplantısı da 12 metre derinlikte su altında yapıldı. Dalgıçlar, su altındaki yönetim kurulu toplantısında su altı terimlerini kullanarak anlaştı. Denizli'de dalgıçlık ve su altı sporlarının yaygınlaştırılması amacıyla bir grup, DENDALDER'i kurdu. Çeşitli etkinlikler düzenleyerek su altı dalış sporu yapan dernek üyeleri, etkinlikler sırasında deniz temizliği de yapıyor. Dernek yönetim kurulu üyeleri, bu kez farklı bir toplantı yaptı. Dalyan Koyu'na su altı dalma etkinliği düzenleyen dernek yönetim kurulu üyeleri, etkinlik sırasında su altında yönetim kurulu toplantısına da yapmayı ihmal etmedi.

Derneğin Başkanı Murat Atılgan, başkan yardımcısı Hayati Güney, sayman İbrahim Okyar, sekreter Nilüfer Uram ile üye Murat Erkmen, 6. Yönetim kurulu toplantısını 12 metre derinlikte yaptı. Denizde su altında masa olarak kullanılan bir demirin etrafında toplanan yönetim kurulu üyeleri, su altı haberleşme tekniği ve özel aparatlara yazı yazarak anlaştı. Toplantıda gelecek etkinlik hakkında karar alındı.

Dalgıç ve su altı sporlarıyla ilgili bir dernek oldukları için ilginç bir toplantı yaptıklarını belirten dernek başkanı Murat Atılgan, "Su altında sembolik 10 dakika süren bir toplantı yaptık. Dernek adına uygun olan bir buluşma yaptık" dedi.

Editör: TE Bilişim