Denizlililerin daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahati için Büyükşehir Belediyesinin toplu taşımada başlattığı dönüşüm birçok kesim tarafından memnuniyetle karşılandı. Şehir içi toplu ulaşımda daha çok vatandaşa daha iyi hizmet anlayışı ile başlatılan çalışmalar kapsamında, artan yerleşim bölgesi, nüfus yoğunlukları ve ihtiyaçlar tek tek analiz edilerek güzergahların en verimli şekilde kullanılması hedeflendi. Toplu taşımada başlatılan düzenleme vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, yolcular özellikle otobüs sefer sayılarının artırılıp, daha çok noktaya daha kolay, daha çabuk ve daha ekonomik olarak ulaşabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

OTOBÜS KULLANIMI DAHA CAZİP HALE GELDİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahat için başlattıkları dönüşümün verimli bir şekilde ilerlediğini belirterek, düzenlemelerin birçok kesim tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi. Okulların açılmasıyla kış zaman tarifesine geçildiğini, bununla birlikte ise mevcut güzergahların sefer sayılarını artırıp ihtiyaç olan bölgelere de ilave otobüs hatları koymaya devam ettiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, "Önceliğimiz toplu ulaşımda belediye otobüs kullanımını daha cazip hale getirerek daha fazla insanımıza hızlı, ekonomik ve konforlu bir seyahat sunmak" dedi.

MUHTARLARDAN BAŞKAN OSMAN ZOLAN'A TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesinin toplu ulaşımda başlattığı dönüşüm birçok kesim tarafından memnuniyetle karşılandı. Gerzele, Hallaçlar, Zeytinköy ve Kervansaray Mahalle Muhtarları yapılan düzenlemelerden mahalle sakinleri olarak büyük bir memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Zeytinköy Mahalle Muhtarı Serkan Kar: Belediye otobüslerimiz daha önce mahallemizde 2 hat olarak hizmet veriyordu. Şu an bu sayı 6 hatta çıktı. Mahalle olarak memnunuz. Vatandaşlarımız eskiden sadece Bayramyeri ve 15 Çınar'a gidebiliyordu. Şimdi Teleferik, Pamukkale Üniversitesi, Tapu, Adliye, Servergazi Hastanesi ve daha birçok noktaya doğrudan gidebiliyor. Eskiden vatandaşımız birden fazla otobüs ya da minibüs kullanıyordu. Yeni hat düzenlemesinden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan yapılanların ve yapılacakların teminatı, kendisine çok teşekkür ediyorum. 

Hallaçlar Mahalle Muhtarı Hamdi Yıldırım: Daha önceden otobüslerle ulaşım saatte bir mümkündü. Şimdi bu süre düştü. Bizim için daha güzel oldu. Daha önceki güzergahımızda 55 dakikada Denizli merkeze gidiyorduk, şimdi ise ortalama 20-25 dakikada ulaşıyoruz. Güzergahlarda kısalma var, o sevindirici. Otobüs direkt şehir merkezine iniyor. Hem öğrencilerimiz hem de sabah işe giden vatandaşlarımız için iyi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan her zaman yanımızda, sürekli istişare halindeyiz, kendilerine ve tüm emek verenlere çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

Kervansaray Mahalle Muhtarı Döne Tuna Bilge: Mahallemiz merkeze uzak. Daha önce ulaşımda sıkıntı yaşıyorduk. Ancak yapılan düzenleme ile otobüsler çoğaltıldı ve güzergahlar değişti. bunun için mutluyuz. Özellikle Adliye, Aydem, Forum Çamlık gibi bölgelere tek seferde, aktarma yapmadan gidebiliyoruz. Vatandaşlarımız da gayet memnun. Bu anlamda Osman Zolan Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz.

Gerzele Mahalle Muhtarı Kemal Ermiş: Yapılan otobüs düzenlemesi çok iyi oldu. Eskiden otobüsler daha uzun aralıklarla geliyordu, güzergâhımız yeterli değildi. Şimdi otobüsler mahallemizi daha fazla dolaşıyor ve geldiği gibi dönüyor. Saatleri de sık şekilde ayarlanmış. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ederiz.

Batuhan Dişçi: Zeytinköy Mahallesi’nde esnafım, Albayrak Meydanı’nda oturuyorum. Önceden iş yerime gelebilmek için 2 araç değiştiriyordum. Şu an hat düzenlemesi ile tek otobüsle gidip gelebiliyorum. Çok avantajlı hale geldi. Düzenlemeden çok memnunum, Osman Zolan Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim.

Hacer Sultani: 5 senedir Denizli’de yaşıyorum. Demokrasi Meydanı’nda çalışıyorum. Eskiden işyerime gitmek için 1 saat önce kalkıyor, otobüse binip 2 durak mesafesinde de yürüyordum. Şu an güzergâhların değişmesiyle direkt işyerimin olduğu yere gidiyor ve zaman kaybı yaşamıyorum. Çocuklarımın kahvaltısını yaptırıp işime gidebiliyorum, herkese çok teşekkür ederim.

Editör: TE Bilişim