Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli ilçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Osman Zolan'a Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve beraberindekiler eşlik etti. Çameli merkezde Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı üstyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, bir süre vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi. Büyükşehir'den önce yetki alanı içerisinde olmamasına rağmen Çameli'nin sorunlarını gönüllü olarak çözmeye çalıştıklarını belirten Başkan Zolan, “Denizlimiz 2014 yılında büyükşehir oldu. Büyükşehir ile birlikte Çameli bizim için gönüllülükten öte görevimiz haline geldi. Hep birlikte Çameli’nin ihtiyaçlarını tek tek gidererek bugünlere geldik. Büyükşehire ne gerek var diyenler, gelsinler Çameli'yi görsünler” diye konuştu.

"Çameli’ni biz böyle hayal etmiştik"

Geçmişte Çameli merkez ve mahallelerinin önemli eksik ve sorunları olduğunu anımsatan Başkan Zolan, Büyükşehir ile birlikte bunları birer birer çözüme ulaştırdıklarını anlatarak, "Çameli’nin kanalizasyon hattı yoktu, içme suyu hatları sıkıntılıydı, onları baştan aşağıya yaptık. Daha sonra üst yapı yatırımlarımızla vatandaşımız sıcak asfalta ve güzel kaldırımlara kavuştu. Çameli’yi biz böyle hayal etmiştik, çok şükür oldu” dedi. 2014 seçimlerine girerken söyledikleri "Denizli’de ne varsa Çameli’de o olacak" anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Çamelimiz ilk defa kaymak gibi sıcak asfalta kavuştu. İnsan hazinemiz Hayri Dev büyüğümüz adına bir kültür merkezi yaptık. İtfaiye binaları 24 saat nöbette, modern araçlarımızla Çamelimizin hizmetinde, dört dörtlük bir otogarımız, düğün salonumuz var" dedi.

"Daha yapacak çok işimiz var, hayallerimiz var"

Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çameli'nde artık su arıtma tesisimiz var. Çiftçilerimize ceviz fidanı dağıtıyoruz. Sadece Çameli merkezde değil, diğer mahallelerimizde de birçok yolda asfalt çalışması yaptık. Eksik kalan yerlerimiz varsa onları da gidermeye çalışacağız. Biz bu şehre sevdalıyız, Çameli’ye sevdalıyız. Daha yapacak çok işimiz var, hayallerimiz var. Yollar yürümekle bitmez. Bizim ufkumuz, vizyonumuz daha geniş. İnşallah Çamelimiz daha da büyüyecek ve zenginleşecek.”

Editör: TE Bilişim