Denizli Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çal Belediyespor, olağanüstü genel kurula gitti ve yeni yönetimini belirledi. Güven tazeleyen Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Bizi sevenler desteğini esirgemesin” dedi.

Genel kurul Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu listesinde geçtiğimiz sezona göre büyük değişiklik yapıldı, yeni isimler görev aldı. Divan Başkanlığı’nı Osman Kayrakçı’nın yaptığı genel kurulda yeni yönetim kurulu ve diğer organlarda görev alanlar oy birliği ile seçildi.

“BİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR”

Genel kurul sonunda üyelere seslenen Başkan Adnan Tatar, “Bu camiaya şampiyonluk yakışır. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’i 4.sırada bitirdik ama statü gereği düştük. Hedefimiz bu sezon da şampiyon olmak. Çal Garası, 3.Lig hedefinden sapmadı. Artık daha deneyimli bir camiamız var. Bu sezon genç ve tecrübeli isimlerden harmanlayarak iyi transferler yaptık. Büyük taraftarımızın da desteğiyle Çal Garası, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaktır. Belediye Başkanımız Fethi Akcan’ın desteğiyle bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.

GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

Adnan Tatar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımını önünüzdeki günlerde yapacak. Yönetimde yer alan isimler şunlar;

Adnan Tatar, Ahmet Türk, Mehmet Aygün, Nedim Oktay, Süleyman Akçin, Mustafa Sarı, Ali Çelikler, İbrahim Çobanoğlu, Süleyman Alkan ve Hüdai Solak.

Denetim Kurulu’nda ise, Fuat Magat, Osman Çizmeci ve Gökhan Şahinarslan görev aldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Üst Kurul delegeliklerine ise, Adnan Tatar, Metin Yıldırım ve Ali Cerik seçildi.

Editör: TE Bilişim