Çal Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi tarafından mezuniyet töreni ve pilav günü etkinliği yoğun ilgiyle gerçekleştirildi.

Törende eski mezunlar ve 2015 mezunları bir araya geldi. Eski mezunlar arasında Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’da vardı. Konuklar arasında İlçe Kaymakamı Selami Korkutata İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve diğer daire amirleride hazır bulundu.

Okul Müdürü Yunus Ziylan mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Ardından 1991 yılı mezunu olan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Metem mezunu olarak burada sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum dedi. Burdan mezun olan öğrencilerimiz her işi yerinde ve zamanında bitirenlerdir, şuna etmelidirler biz bu ülkenin geleceğiyiz teknik mezunuyuz bu ülkenin çimentosuyuz biz varsak bu ülkenin yükselişi var biz yoksak bu ülkenin yükselişi yok demeniz lazımdır. İnşaallah bundan sonraki hayatınızda bu günkü gibi başarılı ve heyecanlı olursunuz temennisinde bulunuyorum. Ve bu okulda görev yapan öğretmen ve müdürlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, yeni teknik insanlar yetiştirdikleri için önlerinde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim