Çameli Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı yol kumlama ekipleri tarafından ilçe genelinde yol açma ,kumlama ve stabilize çalışmalarına aralıksız devam ediyor .

Çameli Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tarafından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın Talimatları doğrultusunda Çameli İlçesi İmamlar Sarayyıkığı Mevkiinde Yol Kumlama çalışmaları devam etmektedir.
Çalışmaları Yerinde Takip eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Belediye hizmetlerin en uç mahallelere kadar ulaşacağını belirterek şunları kaydetti. Hemen hemen tüm mahallelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çameli İmamlar Mahallemiz Sarayyıkığı Mevkii alanında yolumuzun dar ve düzgün olmayışı sebebi ile Büyükşehir ekipleri ve Belediyemizin Fen İşlerine bağlı araçlarınla Kumlama ve stabilize çalışmaları devam etmektedir
Arslan; ilçemizde hemen her alanda hizmet, kültür, sosyal ve çevre dostu belediyecilik hizmetini 31 mahalleye eşit olarak dağıtmaya özen gösteriyoruz. İnanıyorum ki ilçemizde hizmet almamış tek bir mahalle dahi kalmayacak" Yapılan Çalışmalara desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Osman Zolan’a Teşekkür ederiz dedi.

Editör: TE Bilişim