Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, tarımsal kalkınmaya destek çalışmaları kapsamında çiftçilere Kiraz,Elma ,Ceviz,Vişne,Erik ,Badem fidanı dağıtımı yapıldığını bildirdi.

Çameli Belediyesi ve Çameli Ziraat odası Başkanlığı tarafından Çamelili Çiftçilerimize meyveciliği geliştirmek amacıyla 5000 adet fidan dağıtımı gerçekleştirdi

Çameli Belediyesi ve Çameli Ziraat Odasının ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 2014 yılında başlatılan İlçemizde Meyveciliği geliştirmek üretimi attırmak Pazar değeri yüksek ürünler elde etmek amacıyla çiftçilerimize Kiraz,Elma ,Ceviz,Vişne,Erik ,Badem olmak üzere 5000 fidan dağıtımı yapıldı.

Çameli Belediye Başkan Cengiz ARSLAN ;Fidan dağıtımı Çameli Belediyesi ve Ziraat Odası birlikteliğinde çiftçilerimize bugün itibari ile dağıtımı gerçekleştirdik. Çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Çalışmalardan dolaylıda Çameli Ziraat odası başkanlığına teşekkür ediyor Çiftçilerimize her türlü desteği Çameli Belediyemizde katkı sağlayacaktır.Tarımsal kalkınmaya büyük önem verdiklerini ifade ederek, bu kapsamda, çiftçilere toprak yapısına göre ne yetiştirmek isterse destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim