AYSİAD Başakanı Mahmut Catlık 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Catlık mesajında “Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için, öğrencileri için şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere, Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal’in ilke ve inkılapları doğrultusunda vatanı için, Millet için, Bayrağı için ,geleceğimiz için mücadele eden tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar bu kutlu görevde başarılar dilerim.

Öğretmenlik mesleği sadece sınıflara girip ders anlatmak demek değildir. Öğretmenlik mesleği, vicdanla, sevgiyle, samimiyetle yapılan kutlu bir görevdir. Öğretmenlik fedakarlık demektir, kendinden ailesinden, sağlığından ödün vermek demektir. Öğrencinin geleceğine dokunmak demektir. Ailesinin bile yapamadıklarını yapıp, öğrencilerinin farklılıklarını bulup öğrenciye işlemek ve topluma en hazır hale getirmek demektir.

Edirne’den Van’a en zor koşullarda görev yapan öğrencilerini kendi evlatlarından ayırmayan yüreğini ortaya koyan her yıl farklı bir hikaye yazan meslektaşlarımın gününü kutlar, sağlıklı, mutlu her yılı bir diğer yıldan daha iyi geçen öğretmenlik yılları dilerim” dedi.

 

Editör: TE Bilişim