Duyanları şaşkına çeviren olay şöyle gelişti: Vefat eden Kezban Erkol’un Ulu Cami’deki cenaze törenine katılanlardan bazıları, Rukiye Ödemiş ismini gördü. İçlerinde makine mühendislerinin de bulunduğu gruptakiler, yaşlı kadının meslektaşları ve asansör firması Ortadoğu Mühendislik Limitet Şirketi’nin sahibi Muammer Ödemiş’in annesi olduğunu zannetti.

Rukiye Ödemiş’in cenaze namazı için de saf tutan grup, kılınan namaz ve yaptıkları duadan sonra Ulu Cami’den ayrıldı.

İSİM BENZERLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARAN MESAJ

Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, bu sabah üyelerine gönderdiği SMS’lerde, oda üyesi ve Ortadoğu Mühendislik Limitet Şirketi’nin sahibi Muammer Ödemiş’in annesi Rukiye Ödemiş’in vefat ettiğini duyurdu.

Bu mesajı alan ve dün Ulu Cami’de cenaze namazı kılanlar, şaşkına döndü. Yapılan telefon görüşmelerinin ardından, dün vefat eden Rukiye Ödemiş ile bugün vefat eden Rukiye Ödemiş arasında akrabalık bağı bulunmadığı, sadece isim benzerliği olduğu ortaya çıktı.

ÇITAK’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Bazı dostlarının isim benzerliği nedeniyle dün cenaze namazını kıldığı, ancak bugün vefat ettiği ortaya çıkan Muammer Ödemiş’in annesi Rukiye Ödemiş, Çivril’in Çıtak Mahallesi’nde toprağa verildi.

TALAT ZİYARET ETMİŞTİ

Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DESİAD) davetlisi olarak Denizli’ye gelen KKTC eski Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, ODTÜ’de birlikte öğrenim gördüğü ve aynı evi paylaştığı Ödemiş’i evinde ziyaret etmiş, annesi Rukiye ve babası Mehmet Ödemiş ile de görüşmüştü.

Editör: TE Bilişim