Doğan Haber Ajansı Denizli Muhabiri Ramazan Çetin ve eşi Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Asistanı Ayşe Çetin’in 2.çocukları Rüzgar Deniz, Özel Sağlık Hastanesi’nde dünyaya geldi. Yenidoğan yoğun bakımda bir süre kalan Rüzgar Deniz bebek ve annesi Ayşe Çetin taburcu oldu.

Doğan Haber Ajansı Denizli Muhabiri Ramazan Çetin ve eşi Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Asistanı  Ayşe Çetin, ikinci bebek mutluluğu yaşıyor. Ramazan Çetin ve Ayşe Çetin ikinci çocukları olan ve Rüzgar Deniz ismini koydukları bebek, Özel Sağlık Hastanesi’nde doğdu. Bir süre yoğun bakımda kalan Rüzgar Deniz bebek, 51 santim boyunda, 2 kilo 770 gram ağırlığında dünyaya geldi. Doğduktan sonra 8 gün yenidoğan küvezinde kalan Rüzgar Deniz bebek taburcu oldu.  Anne Ayşe Çetin “Çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir duygu. İkinci kez erkek annesiyim. Biraz sıkıntılı bir süreç geçirdik ama bebeğimizin şuan sağlığı iyi. En büyük mutluluk da bu” dedi.

Baba Ramazan Çetin ise “Güzel bir duygu, anne için başka, baba için başka bir duygu. Utku Deniz’den sonra ikinci bebeğimiz Rüzgar Deniz dünyaya geldi. İkisinin de ortak ismi var, bunun bir hikayesi var tabi. Sevgili eşim Ayşe’nin 11 yıl önce hamile kalması ile ikinci bebeğimize hamile kalması Nisan ayına denk geldi. Doğumları Aralık ayı, aynı zamanda ikisi de Perşembe günü doğdu. Doğum tarihleri arasında bir haftaları var. O yüzden ortak isimleri olsun istedik ve Deniz koyduk. İlk ismi Rüzgar’ı da ağabeyi Utku Deniz koydu. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin. Doktorumuz Rıdvan Erdemir’e, Dr. Hazal Tancel Elçi’ye, Dr. Kazım Küçüktaşçı ve bebek yoğun bakım hemşirelerine ve doğumumuz sırasında bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Rüzgar Deniz’in ağabeyi Utku Deniz’de “Çok mutluyum, iyi ki kardeşim olmuş. Annem ikinci kez anne oldu, babam da ikinci kez baba oldu, ben de ilk kez ağabey oldum. Aklıma Rüzgar ismi geldi. Anneme ve babama söyledim. Onlarda kardeşime Rüzgar ismini koydu” dedi.

Editör: TE Bilişim